travelmotion.ro

Crosul Cramelor 2014

Crosul Cramelor 2014

La doua saptamani dupa cel mai important eveniment din Romania dedicat alergarii – Maratonul International Bucuresti – se organizeaza o cursa tematica inedita si extrem de interesanta. Este vorba de Crosul Cramelor 2014 ce va avea loc pe 18 octombrie 2014 la Urlati, judetul Prahova, iar TravelMotion.ro a fost invitat sa devina partener media al acestei competitii. Asadar daca va aflati in cautarea unei curse deosebite care sa va ajute sa va reintrati in ritm dupa MIB, atunci puteti incerca sa participati la una dintre cele doua probe pe care aceasta competitie le propune – una pe distanta de 7 km iar cealalta pe o distanta de 17 km.

Zilele trecute s-au deschis si inscrierile pentru aceasta cursa – taxele de participare se gasesc in tabelul de mai jos:

Perioada de achitare a taxeiTaxa
19 august-7 septembrie60 RON
8 septembrie-28 septembrie70 RON
29 septembrie-12 octombrie80 RON
13 octombrie-16 octombrie90 RON

Kitul de participare la Crosul Cramelor 2014

  • Tricou personalizat cu logo-ul evenimentului
  • Voucher din partea Cramei Basilescu
  • Numar de participare
  • Medalie de finisher
  • Portie de mancare oferita dupa eveniment
  • Pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment

La finalul evenimentului organizatorii promit o petrecere cu must, muzica si mancare buna. Tot atunci se va organiza si o tombola cu premii la care toti participantii la eveniment au o sansa de a castiga sticle de vin oferite de Cramele Basilescu.

Crosul Cramelor se organizeaza in Urlati, Prahova. Localitatea se afla la aproximativ 80 de km de Bucuresti si pentru cei care nu pot merge la start cu masina proprie, organizatorii vor pune la dispozitia participantilor, contra-cost, transport cu microbuze. Pe masura ce vor aparea informatii noi despre acest eveniment voi reveni cu amanunte. Spor la alergat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.