travelmotion.ro

De la fumator inrait la alergator de top

Acum sapte ani era supraponderal, fuma un pachet de tigari pe zi si se delecta cu kebab si ciocolata in miezul noptii. Avea probleme cu somnul si tusea incontinuu. Ieri insa a terminat pe locul al 10-lea cursa de maraton de la Commonwealth Games, competitie ce are loc zilele acestea in Glasgow si a doborat un record britanic vechi de 35 de ani. A sarbatorit aceasta realizare savurand prima halba de bere din ultimele trei luni.

Steve Way lucreaza intr-o banca si a terminat maratonul de ieri in 2 ore 15 minute si 16 secunde, doborand recordul britanic la maraton pentru categoria de varsta peste 40 de ani, record ce data inca din 1979.

Englezul din Bournemouth cantarea in urma cu cativa ani 105 kilograme si fuma 20 de tigari pe zi cand a decis, la 33 de ani, ca este momentul sa faca o schimbare. A observat curand ca are o inclinatie spre alergare si a inceput sa se antreneze inainte si dupa munca, pentru ca ieri sa realizeze cea mai buna performanta din viata sa.

In interviul de dupa cursa, britanicul s-a declarat extrem de incantat de clasare si a comparat ziua de ieri cu ziua nuntii sale. De asemenea a declarat ca s-a bucurat din plin de compania alergatorilor de elita si i-a sfatuit pe toti sa se ridice din canapea si sa incerce sa faca miscare. “Sub costumul meu de gras se ascundea un alergator de maraton asa ca nu poti stii niciodata de ce esti in stare pana nu incerci”.

Steve Way - locul 10 la maraton la Commonwealth Games 2014

Steve Way – locul 10 la maraton la Commonwealth Games 2014

 Un scurt filmulet cu elitele de la Glasgow Commonwealth Games 2014 – Credits: Diana 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.