travelmotion.ro

Despre mine

Salutare si bine ai venit pe travelmotion.ro!

Numele meu este Bogdan, si sunt un it-ist¬†corporatist maratonist ūüôā Intai de toate am fost doar it-ist¬†corporatist pana cand, oarecum¬†de la sine,¬†am realizat ca ceva era in neregula cu stilul meu de viata. Nu pot spune ca am decis sa-l schimb.¬†Schimbarea s-a produs treptat si oarecum intr-un mod foarte natural.¬†Astfel, dintr-un fumator inrait (fumam si¬†2-3 pachete pe zi) am ajuns sa alerg si sa fac sport in mod regulat si sa am o alimentatie predominant vegetariana.¬†E o schimbare¬†de 180 de grade,¬†insa eu nu am resimtit-o deloc asa. Cum ziceam totul s-a produs treptat si foarte normal. Intr-o zi n-am mai fumat, pentru ca fumasem foarte mult cu o zi inainte si ma durea gatul. Si culmea mi-a fost mai¬†bine.¬†Apoi am mai stat cateva zile fara tigari si dupa o saptamana, doua a devenit¬†chiar usor. Am inceput sa simt gustul mancarii, am inceput sa nu mai miros urat, sa nu mai am¬†degetele si unghiile galbene si sa nu mai tusesc in fiecare dimineata cand ma¬†trezesc din somn. Am inceput sa analizez putin mai atent fumatorii si sa realizez inutilitatea gestului de a fuma.¬†Am patru ani de cand nu am mai tras din tigara si pot spune ca nu mai inteleg de ce am fumat atatia ani.

Dupa vreo jumatate de an de la lasatul de fumat, mi-a ajuns pe la ureche o chestie cu un maraton la Bucuresti. Am cautat detalii, am mai intrebat in stanga si-n dreapta si am decis sa alerg si eu o jumatate de maraton. Am inceput sa alerg ca antrenament pentru semi-ul cu pricina si mi-a placut. Am inceput sa simt pe propria piele toate beneficiile de care auzisem ca se bucura alergatorii. Dormeam mai bine, mai putin, imi era mai usor sa-mi pastrez concentrarea, faceam mai mult cu timpul meu si nu mai simteam deznadejdie atunci cand erau stricate scarile rulante la metrou. Am continuat sa alerg si am reusit sa termin mai multe maratoane si semi-uri prin tara si prin Europa. Daca ma compar cu it-ist-ul corporatist de acum cinci ani poate parea o schimbare foarte radicala insa cum ziceam a venit de la sine.

Acestei schimbari si tuturor lucrurilor bune pe care mi le-a adus i se adreseaza si travelmotion.ro, site ce¬†a luat nastere pentru ca am iubit dintotdeauna calatoriile si ulterior, asa cum ziceam mai sus am descoperit placerea de a alerga sau de a face sport in general. In ultmii ani m-am trezit ca am inceput sa imbin aceste doua pasiuni si incercam ca in vacante sa includ si ceva activitati sportive… nu doar alergare ci si plimbari cu bicicleta sau drumetii pe munte.

Cand am inceput sa nu mai plec in concedii fara echipament de alergare, sau sa-mi programez concediile in functie de anumite maratoane la care doream sa particip am realizat ca am o problema – pe care nu mi-am dorit niciodata sa o rezolv :). A aparut apoi dorinta de a impartasi cu comunitatea online ganduri, sfaturi si impresii din calatorii sau din experientele legate de alergare, inot, bicicleta si altele. Initial am facut acest lucru intr-o serie de articole pe un site de travel de care ma mai ocup, insa acestea s-au inmultit cu timpul si a inceput sa fie cumva un loc nepotrivit pentru ele. Astfel am decis sa initiez travelmotion.ro, un site de miscare si travel sau de travel pentru miscare si schimbare…

Sper sa urmaresti cu placere travelmotion.ro si te invit si pe pagina de Facebook.