travelmotion.ro

Maratonul International Brasov – Prima Editie

Competitiile de la noi incep sa umple incet dar sigur calendarul alergatorului autohton. Brasovul s-a adaugat anul acesta la lista oraselor ce organizeaza maratoane de sosea. Dupa Bucuresti, Cluj si Arad, Brasovul spera sa atraga comunitatea de alergatori de la noi si nu vad de ce nu ar reusi. Un oras frumos in care ai ce vizita si care se lauda deja cu semi-maratoane si maratoane de trail, ducea lipsa unui maraton de sosea.

Prin urmare pe data de 14 iunie 2015, agentia de evenimente sportive Smartatletic organizeaza prima editia a Maratonului International Brasov. Inscrierile se pot face online pe site-ul oficial al competitiei iar numarul de participanti este limitat la 370 locuri pentru proba de maraton si la 450 pentru semi-maraton. Asadar grabiti-va daca vreti sa prindeti un loc! 🙂

Traseul este format din patru ture de circuit pentru proba de maraton (2 pentru semi-maraton) si in ciuda faptului ca Brasovul este un oras de munte, acest traseu este unul cat se poate de plat – organizatorii catalogandu-l chiar ideal pentru o tentativa de PB. Va invit asadar sa luati startul din Piata Sfatului in data de 14 iunie la o competitie ce speram sa devina in cativa ani, una de traditie in calendarul curselor de sosea de la noi! Spor la alergat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.