- Ironman 70.3 Slovenian Istria – Raport
- Recordul mondial la maraton a fost doborat la Berlin
- Cinci principii de baza ale alergarii
- Barcelona Marathon 2017 – Raport de cursa
- Maratonul International Bucuresti 2016
- Ironman 70.3 Budapesta – Raport de cursa
- Maratonul de la Viena 2016 – Raport de cursa
- Maratonul de la Frankfurt 2015 – Raport de cursa
- Amsterdam Marathon 2015 – Raport de cursa
- Maratonul Bucuresti 2015 – Raport de cursa
Review: Ceasul de inot Poolmate
- Updated: May 3, 2014
La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un ceas de inot. De fapt mi l-am facut cadou de ziua mea pe banii sotiei. Dupa ce am citit o multime de forumuri si am analizat mai bine de zece produse de acest gen am ajuns sa aleg Swimovate Poolmate. Singurul motiv de fapt pentru care am ajuns sa imi doresc un astfel de ceas a fost acela ca atunci cand mergeam la bazin uitam mereu numaratoarea turelor.
Ce imi place la Poolmate. Daca ar fi sa rezum intr-o propozitie ce imi place la Poolmate as zice ca numara bine lungimile de bazin, adica face bine exact lucrul pentru care l-am achizitionat. Bazinul la care merg eu are 25 de metri lungime si pentru ca antrenamentul sa merite efortul de a ma deplasa pana acolo, trebuie sa fac minim 20-30 de lungimi de bazin. Apoi in incercarea de a imi imbunatati cat de cat stilul haotic de inot, trebuie sa ma concentrez foarte mult asupra pozitiei corpului, asupra greselilor pe care incerc sa nu le mai fac si asupra unei multitudini de alte lucruri. In toata aceasta ecuatie, numararea turelor de bazin nu prea isi mai gasea locul. Si chiar daca faceam efortul de a numara bazinele aparea mereu indoiala ca la sfarsitul antrenamentului am numarat prea multe sau prea putine ture.
Am cautat mult pe internet un ceas de inot si acum, dupa vreo 15.000 de metri inotati in care l-am folosit, pot spune ca Poolmate este ceea ce imi trebuia. Este un ceas usor de folosit care face ce promite. Am oscilat putin si spre ceasuri mult mai scumpe cu o multime de functii pe care sincer nu stiu daca le-as fi folosit. Chiar si Poolmate are unele functii pe care nu stiu inca sa le folosesc sau de fapt nu m-am obosit sa le incerc. Ce imi place la el este ca stiu cand am facut 40 de bazine si cat timp mi-a trebuit. Exista si o varianta numita Poolmate Pro care iti permite sa-ti downloadezi antrenamentele in calculator insa pentru mine, deranjul de a introduce datele manual nu merita diferenta care se ridica la aproximativ 200 de RON.
Ce nu imi place la Poolmate. Nu sunt prea multe aspecte negative sincer insa daca ar trebui sa gasesc ceva ar fi faptul ca atunci cand nu detecteaza o miscare a mainii care sa semene cu una specifica inotului, opreste masurarea antrenamentului. Pe mine personal nu ma deranjeaza deloc acest lucru insa ma gandesc ca poate sunt oameni care vor sa faca si alt fel de exercitii la bazin cum ar fi sa se tina de o pluta si sa inainteze doar dand din picioare. Poolmate nu ar detecta sau numara bazinele facute doar dand din picioare.
De unde-l cumperi si cat costa. Eu l-am cumparat de pe Amazon si in cateva zile eram deja cu el in bazin. Pretul pe Amazon UK este de 52 de lire sterline, la care se mai adauga transportul. Ceasul este disponibil si in patru variante de culoare. Eu l-am ales pe cel cu curea neagra. Este usor de setat, nu te deranjeaza deloc la mana si cel mai important face ce promite, motiv pentru care TravelMotion.ro recomanda Poolmate!
Voi folositi un ceas de inot?
Pingback: Garmin Forerunner 735 XT – review. – travelmotion.ro