travelmotion.ro

Bicicleta de sosea entry-level

Standardul bicicletei de sosea entry-level se schimba in permanenta, pe masura ce componentele biciletelor de cursa sunt inlocuite de modele noi iar tehnologia care inainte se regasea doar pe modelele din gama de varf devine mai accesibila, putand fi astfel asociata cu modele mai ieftine, de larg consum. O mai buna folosire a materialelor usoare si relativ ieftine pentru cadrele de bicicleta, impreuna cu tehnici de sudura imbunatatite, a condus spre aparitia pe piata a unor biciclete usoare, de inalta calitate si cu un raport calitate-pret foarte bun. Exista o multime de motive de a alege bicicleta ca modalitate de transport si in cazul in care va ganditi la acest lucru, o bicicleta de sosea entry-level poate constitui o alternativa demna de luat in seama.

Exista pe piata o multime de biciclete de sosea entry-level care sunt potrivite atat pentru cineva care doreste o bicicleta rapida, ce raspunde bine la comenzi, pentru ciclism ocazional de intretinere, sau pentru plimbari mai lungi de weekend care ar fi potrivite in acelasi timp si pentru un incepator intr-ale curselor de ciclism.

O alta aplicabilitate a bicicletelor de sosea entry-level este aceea de bicicleta de antrenament pentru cei care detin un model de varf si doresc sa-l pastreze in conditii bune pentru intreceri sau pentru diferite evenimente speciale. Unele biciclete foarte scumpe nu sunt neaparat si foarte durabile si nu fac fata prea bine unei utilizari intensive asa ca o bicicleta “de hartaneala” reprezinta o alternativa viabila pentru antrenamente.

Bicicleta de sosea entry-level foarte fi folosita pentru antrenamente de fitness si pentru plimbari de agrement in toate anotimpurile. I se poate adauga si un portbagaj transformand-o astfel intr-o bicicleta de touring. O astfel de bicicleta este perfecta pentru cei care fac primii pasi in lumea ciclismului si doresc un model de bicicleta cu intrebuintari multiple. O bicicleta de sosea entry-level cu trei foi poate permite si plimbarile pe sosele de munte, unde unghiurile de catarare pot fi mai abrupte. Bicicletele de sosea entry-level sunt de obicei dotate cu cauciuri ceva mai groase decat pe bicicletele de cursa, asigurand astfel o plimbare mai confortabila.

Bicicletele de sosea entry-level au de obicei cadrul din aluminiu si furca din acelasi material. Multe modele de astfel de biciclete au 24 de viteze ceea ce permite catararea pe serpentinele de munte iar franele si sistemele de schimbare a vitezelor sunt integrate in asa fel incat sa permita ciclistului sa-si pastreze aceeasi pozitie in timpul franarii sau in timp ce schimba vitezele. Preturile bicicletelor de sosea entry-level variaza destul de mult insa gasiti destul de multe modele intre 3000 la 5000 de RON. Exista desigur si variatna de a va cumpara propriile componente si a va asambla singuri o bicicleta de sosea entry-level.

Iata mai jos cateva modele de biciclete de sosea entry-level:

Scott Speedster S30

Scott Speedster S30

Orbea Aqua

Orbea Aqua

Trek 1.5

Trek 1.5

Specialized Allez

Specialized Allez


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.